FRECUENCIAS E INFORMACIÓN

Información Rac1


Categoría Classics,Hits,Pop,Rock
Sitio web http://www.rac1.org/
Aplicación Iphone https://itunes.apple.com/es/app/rac1-oficial/id413261937?mt=8
Android App https://play.google.com/store/apps/details?id=com.grupogodo.rac1&amp
Página Facebook https://ca-es.facebook.com/elmonarac1
Cuenta de Twitter https://twitter.com/rac1

Frecuencias


Barcelona (87.7 FM);
Tarragona (99.2 FM);
Lleida (90.3 FM);
Girona (100.1 FM);
Lloret de Mar (87.6 FM);
San Celoni (102.5 FM);
la Seu d'Urgell (92.9 FM);
Ripoll (87.7 FM);
Sort (90.9 FM);

PROGRAMACIÓN DE RAC1

Lunes 17/06/2019   

El món a RAC1
amb Jordi Basté

06.00 - 12.00 h

La competència
amb els Òscars

12.00 - 13.00 h

La segona hora
amb Quim Morales

13.00 - 14.00 h

14/15
amb Mònica Fulquet

14.00 - 14.30 h

Primer toc
amb Aleix Parisé

14.30 - 15.00 h

Tot és possible
amb Elisenda Camps

15.00 - 16.00 h

Versió RAC1
amb Toni Clapés

16.00 - 19.00 h

Islàndia
amb Albert Om

19.00 - 20.30 h

No ho sé
amb Agnès Marquès

20.30 - 22.30 h

Tu diràs
amb Roger Saperas

22.30 - 01.00 h

La competència
amb els Òscars

01.00 - 02.00 h

La segona hora
amb Quim Morales

02.00 - 03.00 h

Tot és possible
amb Elisenda Camps

03.00 - 04.00 h

Tu diràs
amb Roger Saperas

04.00 - 06.00 h


 Podcasts de Rac1

PROGRAMACIÓN DE RAC1

Martes 18/06/2019   

El món a RAC1
amb Jordi Basté

06.00 - 12.00 h

La competència
amb els Òscars

12.00 - 13.00 h

La segona hora
amb Quim Morales

13.00 - 14.00 h

14/15
amb Mònica Fulquet

14.00 - 14.30 h

Primer toc
amb Aleix Parisé

14.30 - 15.00 h

Tot és possible
amb Elisenda Camps

15.00 - 16.00 h

Versió RAC1
amb Toni Clapés

16.00 - 19.00 h

Islàndia
amb Albert Om

19.00 - 20.30 h

No ho sé
amb Agnès Marquès

20.30 - 22.30 h

Tu diràs
amb Roger Saperas

22.30 - 01.00 h

La competència
amb els Òscars

01.00 - 02.00 h

La segona hora
amb Quim Morales

02.00 - 03.00 h

Tot és possible
amb Elisenda Camps

03.00 - 04.00 h

Tu diràs
amb Roger Saperas

04.00 - 06.00 h


 Podcasts de Rac1

PROGRAMACIÓN DE RAC1

Miercoles 19/06/2019   

El món a RAC1
amb Jordi Basté

06.00 - 12.00 h

La competència
amb els Òscars

12.00 - 13.00 h

La segona hora
amb Quim Morales

13.00 - 14.00 h

14/15
amb Mònica Fulquet

14.00 - 14.30 h

Primer toc
amb Aleix Parisé

14.30 - 15.00 h

Versió RAC1
amb Toni Clapés

15.00 - 19.00 h

Islàndia
amb Albert Om

19.00 - 20.30 h

No ho sé
amb Agnès Marquès

20.30 - 22.30 h

Tu diràs
amb Roger Saperas

22.30 - 01.00 h

La competència
amb els Òscars

01.00 - 02.00 h

La segona hora
amb Quim Morales

02.00 - 03.00 h

Tot és possible
amb Elisenda Camps

03.00 - 04.00 h

Tu diràs
amb Roger Saperas

04.00 - 06.00 h


 Podcasts de Rac1

PROGRAMACIÓN DE RAC1

Jueves 20/06/2019   

El món a RAC1
amb Jordi Basté

06.00 - 12.00 h

La competència
amb els Òscars

12.00 - 13.00 h

La segona hora
amb Quim Morales

13.00 - 14.00 h

14/15
amb Mònica Fulquet

14.00 - 14.30 h

Primer toc
amb Aleix Parisé

14.30 - 15.00 h

Tot és possible
amb Elisenda Camps

15.00 - 16.00 h

Versió RAC1
amb Toni Clapés

16.00 - 19.00 h

Islàndia
amb Albert Om

19.00 - 20.30 h

No ho sé
amb Agnès Marquès

20.30 - 22.30 h

Tu diràs
amb Roger Saperas

22.30 - 01.00 h

La competència
amb els Òscars

01.00 - 02.00 h

La segona hora
amb Quim Morales

02.00 - 03.00 h

Tot és possible
amb Elisenda Camps

03.00 - 04.00 h

Tu diràs
amb Roger Saperas

04.00 - 06.00 h


 Podcasts de Rac1

PROGRAMACIÓN DE RAC1

Viernes 21/06/2019   

El món a RAC1
amb Jordi Basté

06.00 - 12.00 h

La competència
amb els Òscars

12.00 - 13.00 h

La segona hora
amb Quim Morales

13.00 - 14.00 h

14/15
amb Mònica Fulquet

14.00 - 14.30 h

Primer toc
amb Aleix Parisé

14.30 - 15.00 h

Tot és possible
amb Elisenda Camps

15.00 - 16.00 h

Versió RAC1
amb Toni Clapés

16.00 - 19.00 h

Islàndia
amb Albert Om

19.00 - 20.30 h

No ho sé
amb Agnès Marquès

20.30 - 22.30 h

Tu diràs
amb Roger Saperas

22.30 - 01.00 h

La competència
amb els Òscars

01.00 - 02.00 h

La segona hora
amb Quim Morales

02.00 - 03.00 h

Tot és possible
amb Elisenda Camps

03.00 - 04.00 h

Tu diràs
amb Roger Saperas

04.00 - 06.00 h


 Podcasts de Rac1

PROGRAMACIÓN DE RAC1

Sabado 22/06/2019   

La primera pedra
amb Noemi Polls

06.00 - 07.00 h

Via lliure
amb Xavi Bundó

07.00 - 14.00 h

14/15
amb Mònica Fulquet

14.00 - 14.15 h

Primer toc
amb Aleix Parisé

14.15 - 15.00 h

Viatja B
amb Esther Muñoz

15.00 - 16.00 h

Constitució Ajuntament de Barcelona
amb Xavi Bundó

16.00 - 19.00 h

Superesports
amb Xavi Puig

19.00 - 23.00 h

Tu diràs
amb Roger Saperas

23.00 - 01.00 h

Misteris
amb Sebastià d'Arbó

01.00 - 03.00 h

Via lliure
amb Xavi Bundó

03.00 - 04.00 h

Tu diràs
amb Roger Saperas

04.00 - 06.00 h


 Podcasts de Rac1

PROGRAMACIÓN DE RAC1

Domingo 23/06/2019   

La primera pedra
amb Noemi Polls

06.00 - 07.00 h

Via lliure
amb Xavi Bundó

07.00 - 10.30 h

GP RAC1
Mundial de MotoGP

10.30 - 16.00 h

Amb molt de gust
amb Emma Aixalà

16.00 - 17.00 h

RAC1ncentrat
amb Jordi Beltran

17.00 - 23.00 h

Tu diràs
amb Roger Saperas

23.00 - 01.00 h

Misteris
amb Sebastià d'Arbó

01.00 - 03.00 h

Via lliure
amb Xavi Bundó

03.00 - 04.00 h

Tu diràs
amb Roger Saperas

04.00 - 06.00 h


 Podcasts de Rac1